Regulament de participare Case Study
 1. Inscrierile se fac individual sau echipe gata formate de 3 sau 4 persoane. Case Study este un concurs pe echipe, iar cei care se inscriu individual vor fi distribuiti in echipe noi.
 2. Fiecare echipa/participant va completa in formularul de inscriere o lista de preferinte a studiilor de caz. Organizatorii vor desemna studiul de caz unde acestea vor fi incadrate, in functie de calitatile si aptitudinile echipelor participante/participantilor inscrisi individual. In procesul de selectie se va tine cont atat de optiunile echipelor/participantilor inscrisi individual, cat si de complexitatea studiului de caz si conditiile impuse de companii.
 3. Prioritatea la studiile de caz este data de ordinea inscrierii in concurs.
 4. Echipa si membrii acesteia vor fi selectati pentru un singur studiu de caz. Prin aceasta intelegandu-se si faptul ca un participant va face parte dintr-o singura echipa
 5. Echipele vor trimite pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza un singur mail de inscriere. Acesta va contine:
  • Formularul de inscriere pentru fiecare participant
  • CV-urile participantilor (in format *.doc, *.docx sau *.pdf)
 6. Inscrierea va avea loc pana pe data de 21 noiembrie. Urmand ca atat cei selectati, cat si cei respinsi sa fie anuntati pana in data de 22 noiembrie pe e-mail. Respingerea unei echipe este definitiva.
 7. Prin expedierea mail-ului de inscriere in concurs, echipele declara ca sunt de acord cu regulamentul de participare.
 8. Orice nerespectare a acestor conditii de participare atrage de la sine descalificarea echipei.