Intrebari Frecvente


Ce este un studiu de caz? Cum trebuie sa arate? De unde ma pot documenta? Imprimare Email
Potrivit Wikipedia, studiul de caz este una dintre metodele de a realiza o cercetare in domeniul stiintelor sociale. Alte metode de cercetare in domeniul stiintelor sociale: experimentul, chestionarul, istoricul si analiza informatiilor obtinute.

Studiul de caz este o analiza amanuntita a unei persoane sau a unui grup, in mod special ca model al unui fenomen medical, pishologic sau social.

Din punct de vedere managerial, studiul de caz este
Citeşte mai mult...
 
Cine poate participa? Ce se intampla daca nu am echipa? Imprimare Email
Concursul este deschis tuturor studentilor, masteranzilor si doctoranzilor de la toate facultatile din tara, grupati in echipe de 3-4 membri. Incepand cu editia de anul trecut, am adaugat posibilitatea participantilor de a se inscrie individual.
Citeşte mai mult...
 
Cum ma inscriu? Imprimare Email

Daca te inscrii cu o echipa: Dupa ce ti-ai format echipa de 3-4 persoane , intra pe site la sectiunea "Inscrie-te" si downloadeaza formularul de inscriere. Apoi toti membrii echipei tale trebuie sa il completeze si impreuna cu CV-urile voastre si lista de preferinte pentru studiile de caz sa le trimiteti la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pana pe data de 21 noiembrie.

Citeşte mai mult...
 
Care sunt premiile? Imprimare Email

Fiecare companie propune un studiu de caz, la care participa un numar de echipe, iar solutiile oferite sunt jurizate de catre reprezentantii companiei. Jurizarea se va face in functie de o serie de criterii

Citeşte mai mult...
 
De ce sa particip? Imprimare Email
In primul rand, Case Study este o provocare. Si ai de la inceput un avantaj: poti participa cu echipa ta, formata din oameni cu care stii ca poti sa lucrezi si alaturi de care iti poti dezvolta ideile. Cu aceasta ocazie iti poti verifica abilitatile de lucru in echipa si poti vedea cum functionezi mai bine: singur sau alaturi de altii. Si avand in vedere ca la orice interviu esti intrebat cum lucrezi in echipa, data viitoare cand vei lua parte la un interviu vei putea sa dai un raspuns interesant.
Citeşte mai mult...